posh | people

Alt i rengøringsmidler til din virksomhed

Sponsoreret

Er det tid til den helt store hovedrengøring i din virksomhed? Måske har du hjælp til rengøring, og det kræver de rigtige rengøringsmidler. Find et stort udvalg her til dagligt brug, industrielle rengørings- og renseopgaver, madrengøring og lignende. 

Hold arbejdspladsen ren

Når man har en virksomhed, er det vigtigt, at der altid er rent. Det gælder uanset, om der er tale om et åbent kontor, industri, fødevareproduktion eller hvilken som helst anden virksomhed. Det er vigtigt, at der ser pænt og professionelt ud, men allervigtigst er hygiejnen både for ansatte og eventuelle kunder og gæster i bygningen. Når der skal gøres rent, er det dog ikke lige meget, hvilke rengøringsmidler der bliver brugt. Det er en stor verden at træde ind i, og hvis du besøger Knud E. Dan vil du blive mødt af et væld af rengøringsmidler, rekvisitter, støvsugere og lignende. Webshoppen har forskellige guides og tips, og under hvert enkelt middel eller rekvisit er der en beskrivelse af, hvad og hvor du skal anvende det. På den måde er det nemmere at få et overblik, så rengøringen bliver mere overskuelig. 

Svanemærkede midler og desinfektion

Knud E. Dan producerer nogle af de allerbedste produkter på markedet, og de er totalleverandører indenfor rengøringsmidler, så de opfylder alle behov, der må være for en god rengøring. De har et stort udvalg, der blandt andet består af Svanemærkede midler, der både skåner miljø og ansatte; oliefjerner, der effektivt fjerner olie fra maskindele og værkstedsgulve og ikke mindst desinfektionsprodukter, der modarbejder sygdomssmitte og sørger for god hygiejne på toiletter såvel som i fødevareproduktion. Kig forbi, så du kan få helt styr på rengøringen.

Seneste indlæg