posh | people

Bliv klar til reception, messe og festlige anledninger med klapborde

Sponsoreret

Har I begrænset plads, når der kommer mange gæster? Skal I holde en større fest, men mangler flere og større borde? Hos Zederkof.dk kan I finde lige præcis det klapbord, der passer perfekt til anledningen.

Spise-, bar-, buffet- og messeborde

Borde er en større del af vores hverdag, end hvad mange af os tænker over. Vi har et køkkenbord, spisebord, sengebord og et sofabord. Når vi er til arrangementer, er der spiseborde, gavebord og måske et bord til buffet eller et barbord. Borde er aldeles anvendelige, og det er et møbel, vi nødigt ville undvære. Ofte fylder de dog en del, men med et klapbord får du hurtigt plads til at hive det frem og slå det ud, så det står klar til flere gæster i caféen eller på restauranten, hvis der eksempelvis skal afholdes en større fødselsdagsfest eller en konfirmation. Klapbordene er perfekte til professionelt brug, hvis I skal holde reception, skal på messe, eller hvis I skal dække et flot festbord til festen med kollegaerne.

Flere størrelser og former

Hos Zederkof finder I et stort udvalg af klapborde til enhver anledning. Der findes aflange, runde, ovale og kvadratiske, så det er bare med at finde den form, I søger. Der findes forskellige størrelser, eksempelvis et bord med plads til 6-8 personer, og flere har 10 års garanti. Til nogle borde anbefales det at lægge en dug på for at beskytte bordpladen, der fremstår rustik, såsom ved EVENT-bordet. Uanset hvad I er på udkig efter, så får I et klapbord i høj kvalitet.

Seneste indlæg