posh | people

Brugte traktorer i god stand

Sponsoreret

Er du allerede nu begyndt at overveje, hvilke maskiner du får brug for til dette års landsbrugsarbejde? Måske er du i fuld gang med at forberede dig bedst muligt på den travle høstsæson i efteråret, så måske er en brugt traktor det, du står og mangler? 

Ekstra hjælp i højsæsonen

De fleste landmænd har flere års erfaring med, at højsæsonen for høsten kræver ekstra arbejde og i flere tilfælde ekstra hænder og maskiner. Det er ingen hemmelighed, at landbrugsmaskiner er en dyr investering, og især hvis det primært er i højsæsonen, der er brug for dem. En løsning kan være en brugt traktor, og det er lige præcis det, Semler Agro kan tilbyde dig. De har blandt andet service, reservedele, leasing af traktorer samt brugte. De arbejder dagligt med både danske og udenlandske landmænd, og succesen er helt klart kommet ved, at brugte landbrugsmasker generelt er i rigtig god stand i Danmark. 

Stort udvalg og kompetent service

Lyder en brugt traktor som noget, der kunne være interessant for dig og dit landbrug? Semler Agro er en landsdækkende maskinhandel, men de brugte traktorer er samlet centralt i Jylland, nemlig i Vejrup tæt på motorvejen, så det er nemt at komme til og fra. At de mange traktorer, såvel som forskellige mejetærskere, harve- og såmaskiner, er samlet, betyder, at der er et større udvalg, og så er de bedste specialister og rådgivere samlet, så du kan få den bedste service. Dermed har du de bedste forudsætninger for at finde din nye, brugte traktor, så du er et skridt længere i forberedelsen til den travle tid.

Seneste indlæg