posh | people

Er du på udkig efter en ny pibe?

Sponsoreret

Er du den helt store piberyder, og må piber gerne være lidt eksklusive? Hos Havnens Vin & Tobakhus finder du et unikt udvalg, hvor du kan finde en ny pibe til samlingen.

Unikke piber

Har du røget pibe i mange år, eller er det forholdsvis nyt for dig? For nogle er det knap så vigtigt, hvordan piben ser ud, og hvilke egenskaber den har, hvorfor en af de billigere varianter foretrækkes, og det er helt okay. Andre interesserer sig for piber, de mange former og egenskaber, og uanset hvilken type piberyger du er, så har Havnens Vin & Tobakhus et stort udvalg i forskellige prisklasser, så alle kan få glæde af piberne og finde den helt rigtige pibe at få glæde af blandt sortimentet. 

Til alle piberygere

Havnens Vin & Tobakhus ligger i Vejle, og så har de en webshop med et stort udvalg, som henvender sig til de fleste. Samtlige piber er af højeste kvalitet, og du kan stole på, at det er kram, du får, når du bestiller din nye pibe. Der er ingen tvivl om, at det er noget særligt at ryge pibe, og at der er noget helt specielt at tænde piben og nyde den for fulde drag med forskellige varianter af tobak. Er du forholdsvis ny inden for piberygning og i tvivl om, hvilken er bedst til det, du søger og har brug for, står folkene bag Havnens Vin & Tobakhus klar til at rådgive dig, så du får den helt rigtige pibe hjem efter bestillingen.

Seneste indlæg