posh | people

Få din hårpragt tilbage

Sponsoreret

Som mand kan du være udsat for et uønsket hårtab, du måske ikke rigtig bryder dig om. I gamle dage kunne mænd med hårtab smide en toupe på hovedet og derved få en bedre hårpragt. Denne toupe var dog ofte fremstillet på en måde, så man hurtigt kunne se, at det var en toupe. Sådan er det heldigvis ikke længere. Du kan lynhurtigt få din flotte hårpragt tilbage med en toupe, der ikke kan spottes.

En naturtro toupe

Der er sket en stor udvikling på toupe-området. Det gør, at du i dag kan få en naturtro toupe. Det er den bedste og mest naturlige løsning for alle mænd, der ikke er stolte af deres hårtab, men ønsker en flot og naturlig hårpragt.

Vælg din foretrukne monteringsmetode

Når først du har fået dit drømmehår i form af en toupe, er der flere muligheder for at få den påsat. Hvilken en, der er bedst for dig, kommer an på, hvad du tænker, vil give dig den bedst mulige oplevelse med din toupe. 

Med den klassiske metode sættes toupeen på ved hjælp af medicinsk tape eller clips. Det er en meget fleksibel løsning.

Den anden løsning er, at du kan få sat din toupe fast med en hudlim, der er udviklet specielt til formålet. Toupeen vil efterfølgende sidde fast i de næste fire uger, hvorefter du skal have ordnet din toupe. Du skal til et servicebesøg, hvor toupeen bliver fjernet, renset, sat på igen og efterfølgende stylet.

Seneste indlæg