posh | people

Få en bedre belysning på badeværelset

Sponsoreret

Hvordan er jeres belysning på badeværelset? Find et stort udvalg af badeværelsesbelysning hos lys24syv.dk.

Badeværelset er et af de steder, hvor det er vigtigt, at der er en god belysning. Der er ikke altid et vindue på badeværelset, og dermed kommer der ikke nødvendigvis noget naturligt lys derind. Ofte bruges badeværelset også, når det er mørkt udenfor. De tidlige morgener, hvor man du skal i bad, inden du skal ud af døren, eller de sene aftner, hvor der skal børstes tænder og renses hud.

Der findes mange forskellige former for belysning, når det gælder badeværelset. Det kan både være loftslys, lys i brusekabinen eller måske lys over spejlet. Hvis du vælger at have lys over spejlet, så skal du også være opmærksom på, hvilken type lys, du vælger. Der findes nemlig nogle typer af meget kraftigt og koldt lys, som kan medvirke, at det ikke nødvendigvis er så rart at se sig i spejlet hverken morgen eller aften. Denne form for lys fremhæver ganske enkelt alt det, vi ikke kan lide at se i spejlet. Uren hud, dybe rander under øjnene, fine linjer, rødme og grålig hud.

Det er altså afgørende, at du finder et lys, der er tonet helt rigtigt, så det giver en god belysning men samtidig ikke er alt for afslørende. Hos lys24syv.dk kan du finde flere forskellige eksempler på badeværelseslamper. Det gælder både dem, der er i loftet men også dem, der er over spejlet. Du kan eksempelvis kigge efter en TAURUS væglampe i mat hvid som lampe over spejlet. Læs meget mere på lys24syv.dk.

Seneste indlæg