posh | people

Få en god barindretning med Inventa

Sponsoreret

Har du nogensinde tænkt over, at en bar altid har to sider. Både en side, hvor der er plads til kunderne, men også en side, hvor der er god plads til det hårdtarbejdende personale. En god og fleksibel barindretning er ofte planlagt helt ned til selv de mindste detaljer, og det gælder i høj grad også, hvis du vælger at få en løsning fra Inventa.

Inventa er en dansk virksomhed, som har specialiseret sig i at skræddersy godt inventar til lige præcis barer. Endda inventar som både tilgodeser dine kunder, men som i høj grad også tilgodeser de ansatte, der skal arbejde bag disken til dagligt.

En bar er her, hvor mange mødes, typisk en aften i byen. Men langt de fleste af os har næppe tænkt på, at en barindretning er indrettet, så den passer til det enkelte sted og deres kunder.

Ejer du en bar eller måske en restaurant, hvor dine kunder meget gerne vil opholde sig i baren? Så er det en god ide at have en bar, hvor der er plads til det hele – både kunder samt personale.

Hos Inventa.dk har de mange års erfaringer med at designe nye fleksible og kreative barløsninger, der tilgodeser både kunder og ansatte. En god bar kræver nemlig, at barinventaret er ordentlig, så dine medarbejdere har de bedste rammer for, at de kan yde deres bedste overfor kunderne. Alt dette får du, hvis du vælger en indretningsløsning fra den danske virksomhed Inventa.

Har du fået lyst til at læse mere omkring Inventa? Så kan læse meget mere på hjemmesiden Inventa.dk.

Seneste indlæg