posh | people

Fordelene ved at vælge et skræddersyet jakkesæt

Sponsoreret

Står du overfor en stor fest – ja, måske ligefrem dit eget bryllup eller runde fødselsdag – så kræver det et ordentligt sæt tøj, og her er jakkesættet oplagt. Hvis du allerede har et fint jakkesæt i garderoben, så kan du passende hoppe i det, og kræver det få tilpasninger, så er det nemt at få klaret hos en skrædder. Men ejer du ikke et jakkesæt, så er det måske nu, du skal investere.

Et jakkesæt er for mange bare et sæt med en jakke og matchende bukser, men spørger du en professionel skrædder eller tøjmand, så er et jakkesæt meget mere end det. Der findes et væld af forskellige typer af jakkesæt, som er mere eller mindre klassiske, moderne eller måske ligefrem vovede i stilen. Ved du, hvilken model du er ude efter – eller vil du have hjælp til at finde det perfekte jakkesæt? Flere og flere vælger at få et skræddersyet jakkesæt for netop at sikre, at sættet sidder helt perfekt – det er her Sjölin kommer ind i billedet.

Et koncept, der er til at forstå

Hos Sjölin har man særligt ét fokus – og det er at skræddersy jakkesæt til enhver anledning. Derfor får du her en skrædder, der kan sit håndværk til fingerspidserne – hvilket netop er en af fordelene, der er ved at vælge et skræddersyet jakkesæt frem for et, der hænger på en bøjle nede i butikken. Du kan med andre ord godt forvente, at kvaliteten og håndværket er i top.

Sjölin er en skrædder med et koncept, der er til at forstå:

  1. Booking – først booker du en tid til en opmåling. Bookingen kan foretages online.
  2. Design & Opmåling – næste skridt er opmålingen. Her sikres det, at skrædderen har de helt rette mål, og at I er enige om, hvilket design jakkesættet skal være.
  3. Skræddersyning – på 6- 8 uger syes dit jakkesæt.
  4. Tilpasning/fitting – når jakkesættet er færdigt, skal du booke en tid til fitting. Her tilpasses og finjusteres sættet, så det sidder helt perfekt på dig.

Når de sidste tilpasninger er klaret, så får du dit nye, skræddersyede jakkesæt hjem – klar til bryllup, fest eller hverdagens formelle møder.

 

 

Seneste indlæg