posh | people

Forkæl dine fødder med uldstrømper

Sponsoreret

Uldstrømper? Hvis ord som uldstrømper og hjemmestrik også giver dig flashbacks til mormors grimme julesweater, der kun bæres på grund af en pligtfornemmelse, så tillad mig at stjæle tre minutter af din tid til at fortælle dig om, hvorfor du skal erhverve dig et sæt uldstrømper.

Du behøver jo kun at gå med dem derhjemme – eller under skoen, hvor ingen kigger.

Nøglen til bedre helbred

Kolde fødder giver en kold krop. Og en kold krop giver en dårlig søvn. Man går rundt og spænder op i hele kroppen, når man fryser, og den spænding sætter sig, når man skal til at være sengeklar. Derfra kan det være svært at falde til ro.

Derfor kan et sæt uldstrømper være en god idé, så man holder kroppen varm og afslappet hele dagen. For eksempel kan man kaste et nøgle alpaca garn efter sin mor eller kæreste, og håbe på at de samler strikketøjet op naturligt, når de ser det flotte garn.

Udover at være flot, er alpaca garn også super godt garn. Det er typisk finere, blødere og mere luksuriøst, end mange andre garntyper. Det er blandt andet også derfor, at garntypen er blevet så populær, som den er.

Et nøgle af det garn ligger typisk på omkring 40 kroner, så det er ikke økonomien der skal stå til hinde for at iklæde sig den lækre uld fra det lille lamalignende dyr.

Alpaca garn er meget tyndt, og man kan derfor strikke meget tætte strømper med en masse små luftlommer, der sikrer den bedste varmeisolering. Desuden er garnet vandafvisende og suger altså ikke en masse fugt fra, hverken foden eller skoen. Alpaca garn er derfor perfekt, hvis du står og mangler et sæt nye strømper til den kolde vinter. Pssst, den kan fås i et hav af farver.

Seneste indlæg