posh | people

I løb konkurrerer du mod dig selv

Sponsoreret

Hører du under kategorien ”konkurrenceminded”, og kan du bare bedst lide at vinde i spil – og i det hele taget alt du foretager dig? Det er fedt at slå rekorder, og specielt fedt når man kan se, at man forbedrer og udvikler sig. Dette er også tilfældet for dig, som elsker at løbe – og specielt til dig, som elsker at komme hjem og prale med, at du løb 7 sekunder hurtigere end sidst.

Et kapløb mod tiden

Holder du af at løbe, kender du sikkert til den forløsning, der kommer, når du lige slår rekorden på 5-kilometerdistancen. Du kan konstant sætte nye mål for din træning, og gang på gang forbedre din tid. Med løb er det nemt at følge din fremgang – for det står jo lige der, printet fast på armbåndsuret, hvad din tid for denne rute blev.

Løb er fleksibelt, og det er sikkert derfor, det er så populært. Du kan altid konkurrere mod dig selv og arbejde på at forbedre dine tider gang på gang.

Forkæl dig selv med nye løbesko

Klarer du dig rigtig godt, er det en god ide at forkæle dig selv i ny og næ med nyt udstyr. Det kan for eksempel være et par nye løbesko, så dine fødder bliver ekstra forkælet – du kan se et stort udvalg af løbesko her. Hos Intersport kan du finde et hav for forskellige løbesko, og der er sikkert nogle, som matcher dine præferencer. Løbesko er et vigtigt element til dig, der har løb som hobby – og du synes sikkert, det er lidt fedt at surfe rundt på nettet efter nye løbesko og lade dig inspirere til dit næste køb. Så kan du også vise dine nye flotte sko frem – sammen med din nye rekordtid for ruten 😉

Seneste indlæg