posh | people

Kvalitetsvisitkort med muligheder

Sponsoreret

Har du netop opstartet din egen virksomhed eller har du fast job i en anden virksomhed? Hvis du gerne vil huskes blandt kunder, er det en god idé at have visitkort. Bestil kvalitets visitkort hos nemprint.dk. 

Guide og gode råd

Har du et job, hvor du tit er i kontakt med kunder? Der findes mange forskellige virksomheder, hvor medarbejderne har hyppig kontakt med kunder på den ene eller anden måde. På et eller andet tidspunkt i processen har man været nødt til at få kontakt til den enkelte kunde, og ofte virker det bedst at have en dialog først og derefter give kunden dit visitkort, så du på den måde bliver husket, når der skal tages kontakt til dig. Har du allerede et visitkort og mangler du flere? Så er det blot at sende en ny bestilling afsted til Nemprint. Er det første gang, du skal have lavet et visitkort? Nemprint har en guide med gode råd til, hvordan og hvornår du skal bruge kortet og ikke mindst til, hvilke informationer der skal være derpå, så du får størst mulige udbytte af det. 

Storleverandør af visitkort

Kender du allerede Nemprint? Hvis ikke, skal du vide, at de er storleverandør af visitkort og endda til mange formål. Deres print er på 300 gram coated papir, og det betyder, at du kan stole fuldt og fast på, at kvaliteten er i top. Har du brug for visitkort, er Nemprint det oplagte sted at få dem lavet, så du hurtigst muligt kan række ud til dine kunder.

Seneste indlæg