posh | people

Solbrillens gode funktioner

Sponsoreret

Det er med god grund, at solbriller er så populære – solbriller kommer i et utal af farver og former så du kan altid tilføje en solbrille som understreger din karakter og personlighed. Solbriller er dermed et fantastisk accessory, og vigtigst af alt hjælper de når solen blænder. Stilfaktoren er ikke solbrillers eneste fordel – en vigtig ting er særligt deres beskyttelsesfunktion mod UV-stråler.

Fakta om solbriller

Vidste du at……

  • Hvis du bærer solbriller, beskyttes du 80% mod solens UV-stråler
  • At solbrillen blev opfundet for 10.000 år siden
  • Eskimoerne opfandt solbrillen – Solens stråler reflekterede i den hvide sne og is, og blændede jægerne. Ved at lave ”brilleglas” i træ eller ben, hvori der kun var smalle revner, blev deres jagt langt mere effektive.
  • Solbrillen, som dem vi kender i dag, blev udviklet i det 19 århundrede. Det var faktisk stumfilm, der gjorde solbriller moderne. Grundet det skarpe lys i studierne blev stumfilmsskuespillerne nødt til at gå med solbriller for ikke at blive blændet.

Bæredygtigt solbrillebrand

Om du skal have et par solbriller med eller uden styrke, så finder du et bredt udvalg af solbriller hos Crosseyes.dk. Her finder du blandt andet MessyWeekend solbriller, som er i højeste kvalitet.

MessyWeekend er et bæredygtigt brand, som for hvert solgt produkt, donerer en andel af deres omsætning til plastikaffald fra Stillehavet. Brandet er ligeledes dansk, og så følger de tidens trend, så du altid kan være med på moden med et par solbriller fra MessyWeekend.

Tag et kig forbi hjemmesiden og se det store udvalg af MessyWeekend solbriller til både mænd og kvinder.

Seneste indlæg