posh | people

Specialdesignede leasingaftaler med dine behov i fokus

Sponsoreret

Er du interesseret i en leasingaftale baseret på dine specifikke krav og behov? Hos FOCUS flex leasing kan du i samarbejde med en leasingkonsulent vælge mellem et hav af løsninger og få skræddersyet en unik løsning til dig og din hverdag.

Stort udvalg af personlige løsninger

Over de senere år er mængden af leasingbiler på de danske veje steget markant, og det er der rigtig mange gode grunde til. Der findes nemlig mange forskellige typer af leasingaftaler med fokus på forskellige detaljer, og uanset hvilken slags leasing du forestiller dig, og hvilke krav du måtte have, så er FOCUS flex leasing i stand til at specialdesigne en aftale efter dine behov.

Privatleasing, erhvervsleasing og meget mere

Søger du en bil til privat brug, eller skal du bruge din nye bil som firmabil? Hos FOCUS flex leasing kan du lease en bil til privat kørsel, både gennem privatleasing, flexleasing og sæsonleasing. Søger du rettere en bil til arbejdsrelateret kørsel, så tilbyder de også flere former for erhvervsleasing.

 

Er du interesseret i begge dele? I tilfælde af at du både skal bruge din nye bil til privat- og erhvervskørsel, så har du hos FOCUS flex leasing også mulighed for at lave en splitleasingaftale, som lader dig bruge din bil til begge dele. 

Fleksible leasingaftaler til hele Sjælland

FOCUS flex leasing i Hørsholm har solid erfaring og mere end ti års ekspertise i leasing. De har et stort netværk af forhandlere fordelt på hele Sjælland, og søger du et troværdigt leasingselskab med dygtige medarbejdere, stor tilfredshed blandt kunderne og kundeservice i topklasse, så ligger FOCUS flex leasing lige til højrebenet.

Seneste indlæg