posh | people

Spil med den mest populære golfbold

Sponsoreret

Er du ferm med en golfkølle, og er en god golfbane vigtigt for dig? Måske er golfudstyr din store passion, hvor kun det bedste er godt nok. I så fald er Titleist pro v1 tiltænkt en passioneret golfspiller som dig.

Kvalitet for pengene

Hos Jyske Golfbolde er det vigtigt at få mest muligt ud af golfbolde uden at gå på kompromis med kvaliteten. Er du tryg og har styr på golfbanen, er du klar over, at golfbolden ofte ender i søen. Ikke nok med, at det koster dig et ciffer på scorekortet, så er det ikke til at få bolden op af søen igen, hvorfor nye tages i brug. Det kan gå hen og blive en dyr affære, hvis der jævnligt skal nye bolde til, og især hvis det er bolde som Titleist pro v1, der af mange regnes som verdens bedste golfbold. Faktisk anslås det, at der i Danmark alene er flere millioner golfbolde, der ender i søer, og det er ikke bare dyrt for golfspilleren, det er også en trussel mod naturen. Derfor fiskes boldene op, bliver grundigt rengjort og videresolgt af Jyske Golfbolde.

Det foretrukne valg

På trods af at der er tale om en genbrugsbold, er der ikke tale om mindre kvalitet. Jyske Golfbolde opdeler nemlig boldene i grader, hvor Titleist Pro V1 er i A-gruppen, hvilket betyder, at det er de pæneste og absolut bedste i udvalget. Titleis Pro V1 er en golfbold for dig, der går op i kvalitet. Den har nemlig en lang distance, og den har siden dens lancering i 2000 været det absolutte foretrukne valg både hos amatører og professionelle. Prøv den høje kvalitet med en Titleist Pro V1-golfbold.

Seneste indlæg