posh | people

Tillidsfuld totalentreprise i Århus

Sponsoreret

Har du brug for sparring og hjælp til det næste byggeprojekt? K. G. Hansen tilbyder totalentreprise i Århus, og du kan trygt videregive projektet til de erfarne, kompetente og faglige medarbejdere.

Unikt samarbejde mellem alle parter

Med mere end 100 års erfaring, er K. G. Hansen stærkt bevidste om, hvad der skal til for at udføre succesfulde projekter. I 1910 grundlagde Karl Georg Hansen entreprenørvirksomheden i Grindsted ved Billund, og med benene solidt plantet i det jyske, er det en virksomhed, der holder, hvad de lover. Derfor kan du være sikker på et tillidsfuldt samarbejde, når du først introducerer idéer og tanker om projektet for KGH. Ved totalentreprise overtager KGH styringen. Hos virksomheden er der både håndværkere og projektledere, der er i konstant dialog, så alle er bevidste om, hvad der skal ske. Idet håndværkerne er fra KGH selv, er samarbejdet stærkere, og de aftalte priser, kvalitet og afleveringstidspunkt bliver som aftalt.

Store projekter på CV’et

K. G. Hansens mange års erfaring betyder, at medarbejderne har fuldstændig styr på, hvad deres arbejde består af, når et projekt igangsættes. Den jyske grobund og tilgang til tingene har betydet, at KGH har været med til at bygge flere store og kendte bygninger. Det gælder blandt andet Lego House, Billund Lufthavn, Lalandia Billund, Vejle Politigård og Global Timber i Aarhus. Når du vælger totalentreprise i Århus, får du hjælp til alt i byggeprocessen, herunder de økonomiske rammer, entreprenører, underleverandører, møder om byggeriet og andre uundværlige aspekter i projektet. Når du vælger totalentreprise i Århus, får du altså alt i én pakke, hvor tillid og kompetente medarbejdere udgør kernen.

Seneste indlæg