posh | people

Udnyt fordelene ved Perlite

Sponsoreret

Du har sikkert allerede hørt om produktet Perlite, i forbindelse med dine afgrøder i haven. Men ved du også, at Perlite er god at bruge i forbindelse med filtrering? Perlite er et naturligt materiale, der er udvundet fra vulkaner, blandt andet i USA, Grækenland og Tyrkiet. Hos nordiskperlite.dk fremstilles Perlite partikler i en form og struktur, som betyder at der sker en optimal gennemstrømning af væsken. 

 

Ved at anvende Perlite, er du sikker på at få et ensartet resultat dag efter dag. Filtreringen adskiller samtlige urenheder fra en væske, helt uden at der sker et stort trykfald. 

 

Hvad er forbelægning og body feed?

Det første der sker i forbindelse med en filtrering, er dannelse af forbelægning. Forbelægning er et helt tyndt lag (1,5-3 mm), der er med til at beskytte dugen, så urenheder ikke sætter sig fast på overfladen. Selve forbelægningen dannes ved en recirkulation gennem et filter. 

 

Når væsken skal filtreres, skal der tilføres filterhjælp, hvilket i fagsprog kaldes for bodyfeed. Her er type og kvalitet, meget afgørende for det endelige resultat, og er afgørende for flowet og klarheden i selve væsken. 

 

Hvem er Nordisk Perlite?

Nordisk Perlite har i 40 år produceret Perlite, hvilket betyder at firmaet har en høj faglig viden omkring Perlite samt filtrering. I den daglige produktion, er der et stort fokus på miljø og bæredygtighed, både hvad angår de processer der anvendes i fremstillingen af produkter, men også hvad angår de aktiviteter, der bruges i den daglige drift.

 

Seneste indlæg