posh | people

4 ting alle mænd bør have med i rejsekufferten

Sponsoreret

Skal du på en kortere eller længere rejse? Så er der nogle helt bestemte ting, du altid bør have med i din rejsekuffert. Dette gør sig gældende uanset, om du skal på en solrig ferie eller til en koldere destination. Start med at finde din kuffert frem, så du ved, hvor meget plads du har at gøre godt med. Herefter er det bare med at gå i gang med at pakke kufferten.

Undertøj

Først og fremmest skal du pakke undertøj i kufferten. Du bør have undertøj med til hver dag og gerne et par ekstra boksershorts eller lignende. På den måde er du sikker på, at du har nok med.

T-shirts

T-shirts er ligeledes noget af det vigtigste, når du skal pakke din kuffert. Det er fint bare at tage basic tshirts til mænd med. Disse t-shirts kan bruges både sammen med shorts eller jeans ligesom, at de kan bruges under en sweater. Derfor er de perfekte lige meget, om det er koldt eller varmt.

Bukser 

Selvfølgelig skal du også have bukser med. Det kan endda være, at du skal pakke shorts i kufferten, hvis du skal til en destination med varmere vejr. 

Sko

Skoene kommer meget an på, hvor du skal hen. Skal du på en solrig ferie, er det klart en fordel med sandaler og badesandaler. Hvis du derimod skal på en ferie med kolde temperaturer, er det bedre med vinterstøvler og eventuelt sneakers. Sneakers kan dog bruges til alle temperaturer.

 

Seneste indlæg