posh | people

Derfor skal du hyre en produktdesigner

Sponsoreret

Har du en virksomhed, der lever af at producere nye ting, eller er du en gal fritidsopfinder, der drømmer om at slå igennem med den nye tøjklemme, der skal revolutionere verden, så skal du ikke stå alene. Når man ønsker at sætte nye ting i verden, om det er små dingenoter eller store komplicerede maskiner, bør man rådføre sig med en virksomhed, der har forstand på produktdesign.

Ved at sparre sine idéer med andre udefra, opdager man fejl, man måske ikke selv havde tænkt med i planerne. Det er trods alt billigere at rådføre sig med en produktdesigner, end at modtage en kasse med 10.000 tøjklemmer, der ikke kan tåle lidt regn.

 

Klarer det praktiske

Når du rådfører dig med en virksomhed, der klarer din produktdesign, vil de som regel sørge for alt det praktiske, så du kan gøre, hvad du gør bedst: opfinde. Her er tale om aftaler med underleverandører og dokumenter, der skal være styr på.

Virksomheden vil også typisk udarbejde en designmanual, der sørger for ensartethed blandt dine produkter, ved at finde fællestræk ved produkter, du allerede nu har produceret.

 

Har styr på lovgivningen

Måske har du fået til opgave at udvikle en ny ventil til brug på hospitaler. Er du bekendt med, hvad den ventil skal leve op til af krav? Særligt medico-industrien stiller ekstremt hårde krav til deres inventar. Den skal være nem at holde ren, samtidig med, at den skal kunne tåle alt den sprit, den bliver udsat for. Her er valg af materiale en vigtig del af processen.

Virksomheder der arbejder med produktdesign, har designet et hav af forskellige produkter til alle tænkelige brancher. De fleste vil derfor have en drejebog, I hurtigt kan slå op i, så den samlede produktion bliver så nem som overhovedet muligt.

Seneste indlæg