posh | people

DIY projekter du kan lave med dit barnebarn

Sponsoreret

Når et barn ved at det skal bruge tid med sine bedsteforældre, er der ingen tvivl om, at det lille barn glæder sig rigtig meget. Bedsteforældre er kendt for at forkæle og give de bedste knus. Den tid, et barn bruger med sine bedsteforældre, giver mange gode minder, som barnet vil kunne huske resten af livet.

Hos bedstemor og bedstefar er der plads til, at barnet får alt den opmærksomhed og kærlighed, som ethvert barn vil have.

Hvis du har flere børnebørn, er det vigtigt, at du husker på, at bruge tid med dem hver for sig en gang imellem.

Her får du nogle nemme DIY-aktiviteter, som du kan lave med dit barnebarn, når I har kvalitetstid bare jer to, og måske din bedre halvdel. At lave DIY projekter og være kreativ, er noget, som dit barnebarn også kan lære af. Aktiviteterne åbner nemlig op for den kreative verden hos dit barnebarn.

Hjemmelavede perlearmbånd 

Du kan for eksempel sætte op med det helt store smykkebord. Det vil dit barnebarn helt sikkert elske. Køb forskellige hvide, blå, gule og sorte perler, som I kan lave perlearmbånd af. Det er også en rigtig god måde at få lavet nogle personlige julegaver på, som dit barnebarn kan give til sine forældre, venner og søskende.

Male

Hvis I ikke før har malet sammen, er det nok på tide, at I griber til penslerne. I kan skabe sjove, barnlige og fantasifulde malerier og tegninger sammen. Dit barnebarn vil med sikkerhed lyse op af glæde over de mange muligheder, der er på et blankt papir.

Lave en lille blomsterbuket

Hvis årstiden er til det, er det helt oplagt for jer, at gå en dejlig tur i haven og plukke nogle fine blomster, til at lave en lille buket.

 

 

 

 

 

Seneste indlæg