posh | people

En aften med vinsmagning

Sponsoreret

Der er ikke noget bedre end en aften med de nærmeste venner, som giver god anledning til sjove samtaler – især med lidt alkohol i blodet.

Her er en vinsmagning en fantastisk anledning til, at I kan hygge jer, samtidig med at I kan få smagt en masse forskelligt vin.

Hvordan skal det foregå?

I bestemmer selvfølgelig helt selv, hvordan jeres vinsmagning skal foregå, for der er mange forskellige måder at gøre det på. Nogle besøger vinbarer, hvor en professionel fortæller om de forskellige vine, imens I sidder og smager på dem.

En anden mulighed er, at I medbringer lidt forskelligt vin hver især. Så kan I hygge jer med at drikke de forskellige glas, imens I snakker om, hvilke der er bedst – og hvilke I måske ikke vil købe en anden gang. Her kan I eventuelt lave en stemmeseddel, hvor I skriver stikord, så I kan huske smagen – og måske endda give point fra 1-10.

Hvis I allerede har et kendskab til vin i forhold til smag, distrikter og druer, kan I også gøre en konkurrence ud af vinsmagningen. Her kan I vælge én person, som skal stå for indkøbene af de forskellige flasker vin – og derefter kan i blindsmage og gætte på forskellige faktorer. Det kan for eksempel være drue, land/distrikt og pris. På den måde bliver vinsmagningen ikke kun til en hyggeaften, men samtidig en lille konkurrence imellem jer.

I kan lave en ren hvidvinssmagning eller rødvinssmagning, men I kan også vælge at kombinere de to. Det spændende ved en vinsmagning er selvfølgelig at få smagt på noget forskelligt, og her er en Supertoscaner et fantastisk bud på en speciel vin af høj kvalitet.

Seneste indlæg