posh | people

Er damp noget for dig?

Sponsoreret

Mange overvejer, hvorvidt det at dampe på en e-cigaret er noget for dem. Måske er det dig? Har du brug for at kickstarte et rygestop eller blot prøve et alternativ til traditionelle cigaretter, så kan en el-cigaret meget vel, være det du søger.

Fordele og ulemper ved e-cigaretter

Fordelene ved at dampe står i kø for at overbevise dig om, at det er et godt valg, men overvej det nøje, før du tager den nye trend til dig. Foruden det, at e-cigaretter ikke lugter eller sætter sig i tekstiler, så er de også fri for skadelige stoffer som tjære, blåsyre og kulilte, som almindelige cigaretter indeholder.  En e-cig, som det også kaldes, antænder ikke tobakken, men opvarmer blot en e-væske. Derfor inhalerer man kun damp, og ikke røg.

Ulempen er, at man endnu ikke er helt klar over, hvilke negative konsekvenser, dampen kan have på kroppen. Men én ting er sikkert, men de indeholder langt fra alle de samme kræftfremkaldende stoffer, som man finder i traditionelle cigaretter.

Sådan virker e-cigaretten

En elektriske cigaret består hovedsageligt af 3 dele: Et batteri, en tank, som også kaldes en clearomizer og en coil.

Tanken er stedet, hvori man helder e-væsken, batteriet er det, der forsyner cigaretten med strøm, og coilen er den del, der varmer væsken op og får det til at fordampe. For at aktivere e-cigaretten, trykker man på batteriets knap, hvorefter dampen suges ind gennem mundstykket.

Der findes et væld af producenter, der hver især slår på forskellige ting. Aspire er et både velkendt og anerkendt kinesisk brand, som sidder på en stor del af markedet her i Danmark og i Nordamerika, men også i lande som Tyskland, Sverige og Grækenland. Det, der adskiller Aspire fra andre brands, er deres fokus på innovation og skarpe kvalitetskontrol. Det sikrer, gennemtænkte produkter med et fedt design.

Seneste indlæg