posh | people

Er du på udkig efter nye boxershorts?

Sponsoreret

Boxershorts er ikke bare boxershorts, og særligt ikke hvis du spørger en mand som skal gå med boxershortsene til hverdag. Trænger du til en opgradering af din undertøjsgarderobe, så læs med lige her. Hos Intimo finder du et stort udvalg af komfortabelt undertøj fra kendte mærker såsom JBS, CR7 Underwear, Mads Christensen, Olympia og Resteröds.

Leder du efter et par nye underbukser som er designet med et komfortabelt fit, så byder den populære online shop Intimo på et stort udvalg. Her finder du mange forskellige boxershorts, som alle har det tilfælles at de alle er designet med et løst fit. Ofte er de forskellige boxershorts produceret i 100% bomuld, hvorfor de sidder yderst behageligt på den bare hud.

 

Altid klar med en god vejledning

Nogle gange kan det være svært at vælge en bestemt model, når der er så mange forskellige boxershorts at vælge imellem, og særligt hvis du vælger at bestille dine nye boxershorts hos Intimo.dk. Derfor består en del af den gode kundeservice, også i at råde og vejlede kunderne i at finde det par underbukser, der passer bedst til behovet.

Er du på udkig efter andet end et par nye boxershorts, så finder du også mange andre produkter hos Intimo.dk. Blandt andet komfortable undertrøjer, long johns, almindelige strømper og uldstrømper mm. Og mangler du lækkert undertøj til kvinder eller børn og babyer, så finder du også her et stort udvalg i en lækker og høj kvalitet.

Seneste indlæg