posh | people

Et mundbind er ikke bare et mundbind

Sponsoreret

Er du på udkig efter et smart mundbind i en super god kvalitet, så er de smarte stof mundbind fra Lomax værd at se lidt nærmere på. Hos den danske virksomhed finder du blandt mange andre værnemidler i høj kvalitet også smarte mundbind i stof.

Vi skal alle bære mundbind, det kommer vi ikke uden om. Men er du så småt ved at være træt at gå rundt med de blå og hvide mundbind, så kan du i stedet skifte over til et smart mundbind i stof. For et er, at du er nødsaget til at gå med mundbind, men når du skal have et på, kan det lige så godt være smart at se på.

Hos Lomax finder du flere varianter af mundbind i stof. De findes i forskellige farver blandt andet sort, hvid, grå og lyseblå, som du kender. Fælles for mundbindene i stof er, at de kan vaskes, og derfor er genanvendelige. Mundbindene findes med forskellige lag, alt efter hvilken en type du vælger.

Mundbindene i stof er fremstillet i en høj kvalitet, som blandt andet sikrer dig en let vejrtrækning. Vælger du et mundbind i stof, så beskytter du dig selv og andre på samme måde, som hvis du bærer et engangsmundbind. Det betyder, at du beskytter dig selv og andre i at overføre luftbårne bakterier rundt mellem hinanden.

Leder du efter et smart mundbind i stof, der både passer til mænd og kvinder, så finder du et stort udvalg hos den danske virksomhed Lomax.dk

 

Seneste indlæg