posh | people

Få styr på det tunge gods med grenreoler på værkstedet

Sponsoreret

Mangler I opbevaringsplads på dit arbejde? Besøger du Reolhansen.dk finder du alverdens reoler, heriblandt en grenreol, som sørger for orden i tømmerhandlen, på værkstedet eller andre steder, hvor større ting skal opbevares. 

Danskproduceret kvalitet

Kender du Reolhansen? Hvis du har dit eget autoværksted, eller et andet slags værksted, arbejder i en tømmerhandel, på et snedkerværksted eller andre steder, hvor større ting skal bruges og dermed opbevares, til de skal bruges, så er det vigtigt at have plads til det hele. Derfor er det en god idé at have større reoler, så der kan være orden på tingene. Et eksempel herpå er grenreoler. Hos Reolhansen finder du flere modeller, som er danskproducerede og i god kvalitet, og så kan de bære gods med høj vægt, og som er lange. Lyder det som en løsning for at få styr på tingene på din arbejdsplads?

Fleksible reoler

Der er mange fordele, når det kommer til grenreoler. De er i høj kvalitet, så de kan holde til det tunge gods, eksempelvis stålrør eller lange træplader. Smart for grenreoler er, at de er fleksible, så de kan sammensættes, så de passer helt perfekt til formålet på din arbejdsplads. Du får fleksible længder, og så kan hylder monteres elle afmonteres, så de passer. Hos Reolhansen finder du to danskproducerede modeller, nemlig OWO og Raisen, der begge er ideel opbevaring for det større gods på arbejdspladsen. Lyder en grenreol som en løsning for de større ting på din arbejdsplads, så er det uden tvivl en sådan, du skal have fat i. Reolhansen hjælper dig glædeligt med at finde den helt rigtige model, så der kan blive styr på det tunge gods.

Seneste indlæg