posh | people

Find inspiration til at få en mere farverig garderobe

Sponsoreret

Det er ikke alle kvinder, der har nemt ved at klæde sig i farver, og gælder det samme for dig, så bør du læse med lige her. Her giver vi dig nemlig en guide til, hvordan du finder noget smart tøj i flotte farver, og det brand vi især har bidt mærke i, er det populære brand bitte kai rand

 

For nogle kvinder, kan det godt virke meget grænseoverskridende at skifte den klassiske hvide skjorte, ud med en farverig variant, eller at skifte den klassiske sorte kjole ud, med en der designet med en masse smarte mønstre og farver. 

 

En farverig skjorte eller kjole

Skjorter og kjoler, er for mange kvinder en fast beklædningsdel i garderoben. Men mange har også ofte en tendens, til at vælge den sorte eller ensfarvede model. Ofte fordi mange gerne vil føle sig sikre på, at valget ikke er alt for opsigtsvækkende og anderledes. Vil du gerne nogle gange undgå altid at vælge en helt sort model, så kan du i stedet vælge en kjole eller skjorte fra Bitte Kai Rand, som er designet med i et væld af skønne farver, som ikke just er kedelig at se på. 

 

Vælger du en af de mange farverige kjoler fra Bitte Kai Rand, kan du være næsten helt sikker på, at kjolen også er smart efter flere sæsoner. Med andre ord, vil du gå efter tøj, som du aldrig vil gå galt i byen med. Så vælg en kjole, eller hvilket som helst andet stykke tøj, fra Bitte Kai Rand. 

 

Seneste indlæg