posh | people

Glæd en særlig kvinde med en Kleopatra ring

Sponsoreret

De fleste har hørt navnet Kleopatra – dronningen af Egypten i mere end 20 år. Hun var kendt for sit yndige udseende og sin storslåede magt. Hos wienberg-guld.dk kan du glæde din kæreste, kone eller en anden, du holder af med en betydningsfuld Kleopatra ring.

Symboliserer respekt og ynde

Værende én af de mest magtfulde kvinder fra Oldtiden, og som fortsat får stor anerkendelse for sin indflydelse, er Kleopatra et navn, de fleste har hørt. Hun var ikke bare magtfuld, hun var også usædvanlig yndig, hvilket gjorde hende populær indenfor forførelsen af tidens største og vigtigste mænd såsom Cæcar. Det er ikke tilfældigt, at Kleopatra ringen er opkaldt efter en af Oldtidens største kvinder. Kleopatra ringen er nemlig ikke bare en ring. Når du forærer den til din kæreste, kone, søster, mor eller veninde er det en gave, der i sig selv vil symbolisere respekt for hende, og ikke mindst at du holder af hende.

Guld og smukke brillanter

Hos Wienberg-guld.dk finder du et udvalg af forskellige Kleopatra ringe. Det er nemlig en serie fra det danske designmærke Scrouples, og på websiden har du mulighed for at købe en ring i 14 karat rødguld og hvidguld, der har brillanter – nogen en enkel, mens andre har en række. Uanset hvilken du tænker, vil glæde den, du holder af allermest, kan du være helt sikker på, at du får et ægte smykke, der bliver leveret i en flot æske, som er en fin indpakning, når du skal overlevere ringen. Vis en kvinde i dit liv, at hun er noget helt særligt med en Kleopatra ring.

Seneste indlæg