posh | people

Har din arbejdsplads brug for en blikkenslager i Vejle?

Sponsoreret

Skal I have lavet nyt eller repareret det gamle på arbejdspladsen? Hvis du søger på blikkenslager Vejle, finder du Petrowsky, der ordner alt inden for VVS, blik og ventilation. Når de rykker ud, får du solidt blikkenslagerarbejde. 

Stor faglighed og engagement

Har du hørt om Petrowsky? Hvis du og din arbejdsplads ikke før har fået hjælp til VVS, blik eller ventilation, har du måske ikke. Petrowsky er specialister inden for VVS, ventilation, gas, energioptimering og blik, så de kan både hjælpe dig og din virksomhed, når der skal laves nyt, eller når noget af det gamle skal repareres. Petrowsky består af stærkt kompetente medarbejder. Folkene bag har mange års erfaring, både med at arbejde som fagentreprenør, men også som hovedentreprenør. Uanset hvad, så løser de hver eneste opgave med største faglighed, og de går til hver eneste opgave med stort engagement. Lyder det som nogle, du kan bruge i dit projekt på arbejdspladsen? 

Veluddannede folk

Men er Petrowsky ikke bare lige som alle andre blikkenslagere, tænker du måske? Jo, på nogle områder og så alligevel ikke. Medarbejderne er yderst veluddannede, og der er både teknikere, montører, projektledere, energivejledere og ingeniører – de har altså alle dem, der skal bruges til et hvert blikkenslagerprojekt. Til sammen kan deres kompetencer, erfaring og høje arbejdsmoral klare ethvert blikkenslagerarbejde. Når de rykker ud i Vejle, så er deres fineste opgave at forene solidt håndværk med et effektivt og stilsikkert design, der passer til tiden. Og så skal tingene selvfølgelig kunne klare det danske vejr, så du og din arbejdsplads kan få glæde af blikkenslagerarbejdet i mange år frem.

Seneste indlæg