posh | people

Har din virksomhed brug for nye branddøre?

Sponsoreret

Er du ejer af en mindre eller større virksomhed, så er du sikkert også allerede bekendt med risikoen for skader, også skader der omfatter brand. Det kan være mange forskellige skader for eksempel personskader eller skader i forhold til produktion. Men det kan også være skader i forhold til, hvis der skulle opstå brand i virksomheden. 

 

Her er branddøre det absolut vigtigste, da de kan tåle en ekstrem varme, og samtidig kan forhindre branden i at brede sig yderligere. Det er derfor uhyre vigtigt, at overveje en branddør hvis du er virksomhedsejer, ikke mindst hvis du gerne vil opretholde en høj sikkerhed på arbejdspladsen. 

 

Råd til køb af branddøre til virksomheden

  • Det første du bør sikre dig er, at branddøren overholder alle de gældende lovkrav
  • Derudover er det vigtigt at branddøren er fastgjort, og monteret i en godkendt brandvæg
  • Branddøren skal være lettilgængelig, samt være let at anvende/betjene

 

Du bør også overveje yderligere brandsikring

Skal du brandsikre din virksomhed, er det eneste du skal overveje, ikke kun en eller flere brandsikre branddøre. For udover sikkerheden med en branddør, og at denne i nogle tilfælde, kan være med til at formindske eller forhindre branden i at brede sig, er det ligeledes vigtigt at alle medarbejdere på arbejdspladsen, har den nødvendige viden omkring brandfare og sikring. Det er derfor vigtigt at samtlige medarbejdere har et godt kendskab til virksomhedens beredskabs- og evakueringsplan, så alle ved hvad der skal ske, i tilfælde af at der opstår en brand, et eller andet sted i virksomheden.

 

Seneste indlæg