posh | people

Kvalitetstjek fødevarerne med en metaldetektor

Sponsoreret

Er I en virksomhed, der er i fødevarebranchen, er det vigtigt ofte at lave kvalitetskontrol. Først og fremmest skal de enkelte produkter være i orden, men det er også vigtigt at tjekke for eventuelt metal i fødevaren. Dette kan gøres med en metaldetektor fra CEiA. 

Uundværlig i fødevarebranchen

Når det kommer til fødevarer, er det vigtigt, og selvfølgelig et krav, at produkterne er i orden. Både når det kommer til selve fødevarerene, men også de omkringliggende maskiner og faktorer, der hurtigt kan få betydning for selve fødevarens kvalitet. Hos Multicheck forhandler de metaldetektorer fra CEiA, og med en sådan kan I i fødevarebranchen tjekke og sørge for, at der ikke er metalliske fremmedlegemer deri. Hos Multicheck finder I forskellige detektorer med forskellige teknologier. Helt unikt og CEiA-metaldetektorerne er, at de sørger for kun at eliminere fremmedlegemerne, når den bliver kalibreret, for først derefter kender den det enkelte produkts egne midler. Eksempelvis vil den ved fersk kød give signal, fordi der kan være et højt indhold af salte, men det er et naturligt indhold for kødet, og derfor skal det ikke indgå i søgningen efter metalliske fremmedlegemer.

Unik teknik

Denne teknik og mekanisme er faktisk helt unik for CEiA, der forhandles hos Multicheck. CEiA er nemlig den eneste spiller på markedet, som kan undertrykke og altså udelade det enkelte produkts egne signaler. På den måde forbliver produktet, som det skal være, fordi der tages højde for det naturlige indhold, mens det udelukkende er fremmedlegemerne, der reageres på, og som fjernes. Ønsker I kvalitetskontrol i jeres fødevarevirksomhed, er en metaldetektor fra CEiA det helt rigtige valg.

Seneste indlæg