posh | people

Lad ikke varme sommerdage afholde dig fra løbeturen

Sponsoreret

Når vi kommer ind i foråret og sommeren, er der mange ting, vi hellere vil end at løbe en tur. Det varme vejr giver alle lyst til at være udenfor og nyde solen med venner og familie.

Men selvom det er varmt og dejligt udenfor, behøver du ikke springe løbeturen over. Det bliver nemlig aldrig for varmt til en løbetur så længe, at du iklæder dig det helt rigtige løbetøj.

Vælg det rigtige løbetøj til sommermånederne

Når det bliver varmt i Danmark, behøver du ikke tage lige så meget løbetøj på sammenlignet med om vinteren eller efteråret. Det eneste tøj, du behøver, er rent faktisk blot en sports-BH (som kvinde), et par shorts, en T-shirt og sokker. Er det ikke særlig varmt, så kan du erstatte dine shorts med et par løbetights samt tage en tynd løbejakke på.

Hvilket materiale skal mit løbetøj være lavet af?

Hvis du er på udkig efter nyt løbetøj til om sommeren, er det vigtigt, at du vælger tøj, der er lavet i det rette materiale. Det sikrer nemlig, at du får de bedste betingelser for at opnå en god løbetur udenfor.

Dit løbetøj bør altid være svedtransporterende. Dette er rent faktisk det vigtigste, hvorfor du ikke bør vælge tøj, som ikke er det.

Det er eksempelvis aldrig en fordel at løbe i bomuld – specielt ikke, når det er varmt udenfor. Der findes godt løbetøj i mange forskellige materialer såsom polyester, uld og elastane. Mangler du løbetøj til sommerperioden, er uld ikke den bedste idé.

Seneste indlæg