posh | people

Lighteren til en rigtig blærerøv

Sponsoreret

Hvad end du er ryger, bare godt kan lide at tænde stearinlys eller måske en kombination af begge dele – så ejer du nok en lighter. Måske er du ligeglad med lighterens udseende – for det er jo funktionen, der er den vigtige. Vi er også helt enige i, at en lighter primært skal være god – men det gør da bestemt heller ikke noget, hvis den også er pæn og stilfuld!

Kan du huske de gode, gamle Westernfilm, hvor der altid er en scene med en cowboy, der tænder sin cigaret med en lighter. Lige meget hvad, er det bare svært at løbe fra, hvor stilfuldt det ser ud. Tænk hvis du kunne opnå den samme følelse, hver gang du tænder din cigaret, cigar eller pibe?

Udstrål høj klasse med en Dupont lighter

Det kan du helt simpelt opnå med en Dupont lighter! Her får du en lighter, som signalerer stilen til perfektion. Den er til dig, der går op i de helt små detaljer – både når det gælder kvaliteten og det visuelle.

En Dupont lighter er en lille investering, som kan følge dig hele livet – og ingen af dem du møder på din vej, vil være i tvivl om at du går op i kvalitet! Hvis du elsker en god cigar i ny og næ, eller ryger flere cigaretter om dagen – så er det her uden tvivl lighteren for dig, der er detaljeorienteret og gerne vil føre en gennemført stil.

Du kan finde Dupont lighterne i flere forskellige klassiske designs, så du kan vælge den, der passer bedst til din smag, og kan være med dig over alt fremover.

Seneste indlæg