posh | people

Lune sommeraftner, kolde drinks og gode venner

Sponsoreret

Hvad mere kan man i virkeligheden ønske sig? Ikke meget vel. Når de danske sommeraftner endelig byder sig, så er der ikke noget bedre end en grillaften med vin, lækker mad og hygge sammen med gode venner, kollegaer eller familie.

Hvad skal vi have at spise (og drikke)?

Selvom mange har for vane at tænde op i grillen, så er der mange muligeder og retter, som også er oplagte til en aften som en sådan. Trænger du til lidt inspiration, så kan du læse med her, og blive klogere på, hvad du kan imponere med næste gang, I mødes.

Tapas

Den spanske traditionelle spise, som nyder på masser af smage og ikke mindst hyggelige timer, hvor man deles om de mange små retter. Nyd ost, pølser, skinke, humus, pesto, grillede grøntsager, små kartofler, bruchetter, fisk og skaldyr. Hertil et et godt glad rødvin perfekt, men du kan også servere et glas Cava. Cava er Spaniens svar på Champagne.

Ost & Rødvin

Selvom det ikke er en ret i sig selv, så er et godt ostbord og en lækker vin dertil ikke til at gå fejl. Dem der ikke er vilde med faste, bløde, stærke eller milde oste, kan eventuelt nyde lidt forskellige pølser og brød. Server osten med både sødt, surt og sprødt – såsom marmelader, chutney, kompot, pesto og sprøde kiks.

Pizza

En god italiensk pizza bagt på grillen eller i ovnen, kan de fleste se ideen i. Og serverer du lidt forskellige, så I kan dele mellem hinanden og prøve lidt forskelligt, så bliver det kun hyggeligere. Prøv en hvid pizza med kartoffel, ricotta og rosmarin – den er både velsmagende og let. Pizza kan både nydes med et godt glas rødvin, en syrlig lemonade eller en cocktail. Hvad med en lækker gin & tonic med citronskal, friske koriander og hindbær?

Seneste indlæg