posh | people

Mangler I opslagstavler til kontoret?

Sponsoreret

Er det ikke altid, at alle har mulighed for at samles på kontoret, når der er fællesmøder? Det er ikke altid, at alle får de samme informationer, og netop derfor er en opslagstavle god. Altitavler.dk har opslagstavler i flere materialer og størrelser til dit kontor. 

Til vigtig information

Når der er flere mennesker på ét kontor, er det ikke altid lige nemt at sørge for, at alle får de samme informationer. Det kan både være i kontorlokalet, hvor I alle sidder eller i kantinen, hvor I mødes til frokost. Det kan også være, der er vigtig information, som vedrører flere eller alle, i mødelokalet. Uanset hvor på arbejdspladsen der er tale om, så kan en løsning på det være opslagstavler. En opslagstavle gør det nemt hurtigt at sætte et papir op, hvor alle kan kigge på og blive mindet om, hvis der er vigtige aftaler eller regler på kontoret, som alle skal være en del af. Opslagstaler er nemlig en god ven, når det kommer til at holde orden. 

Flere designs og størrelser

Har du og dine kollegaer brug for en opslagstavle? Hos Alt i tavler har de et stort udvalg af opslagstavler, og de findes i forskellige, størrelser og materialer, og nogle har særlige egenskaber. Prøv eksempelvis de smarte ION-tavler, hvor nålehullerne ikke ses. Du finder også opslagstavler i kork og med den klassiske træramme og naturstof. Størrelserne varierer, så du både kan få tavler, som passer til over et enkelt skrivebord, eller tavler som er store nok til at sætte op for enden af væggen, hvor alle kan se, eller måske i et mødelokale, hvor der er plads til masser af vigtig information derpå.

 

Seneste indlæg