posh | people

Moderne boxershorts til den moderne mand

Sponsoreret

Vi kender det allesammen; du trækker et par boxershorts op og opdager de slidte huller deri. Det er tid til at få udskiftet de gamle med nye. Hos intimo.dk kan du finde et stort udvalg af bedste kvalitet til fornuftige priser. Kig forbi intimo.dk og få udskiftet de slidte boxershorts til nye.

Store brands med sans for kvalitet

Har du altid gået i boxershorts fra det samme brand, eller har du netop fået øjnene op for et nyt brand med en komfortabel model? Du finder et stort udvalg hos intimo.dk fra forskellige brands, heriblandt Calvin Klein, JBS, Bjørn Borg, Hugo Boss og Armani. Du har helt sikkert hørt om mærkerne før, men måske har du ikke selv forsøgt dig i deres boxershorts. Du kan dog roligt stole på, at kvaliteten er helt i top, når du køber boxershorts hos intimo.dk. Og så er de yderst behagelige.

Behagelige dagen lang

Blandt udvalget finder du flere farver og mønstre. Du finder alt lige fra sort, grå til blå og rød. Skal der ske lidt mere, kan du sætte ekstra farver på med nogle prikkede shorts i grå, blå, rød, grøn og gule farver. Du kan også vælge én af de klassiske mønstre, tern eller striber. Uanset om du er til de tætsiddende eller de løse, er det at finde. Fælles for udvalgt af boxershortsene er, at de er produceret i 100 procent bomuld, hvilket betyder, at de er yderst behagelige at have på. Mulighederne er mange, og det er bare med at finde lige præcis de boxershorts, der passer til din stil og ikke mindst til det, du selv synes, er behageligt.

Seneste indlæg