posh | people

Overvejer du at lease en Mercedes?

Sponsoreret

Hvis du går med overvejelser om at lease en Mercedes-Benz som firmabil, så er Fleggaard Leasing det helt rigtige sted for dig. De har gennem flere år specialiseret sig i leasing af især tyske kvalitetsbiler, og kan derfor hjælpe dig, når det kommer til Mercedes erhvervsleasing.

Stort udvalg af Mercedes-modeller

Hos Fleggaard Leasing er de specialister i leasing af biler, og de har især haft stor succes med leasing af tyske kvalitetsbiler. Derfor finder du et stort udvalg af eksempelvis Mercedes-Benz modeller til erhvervsleasing. Der er alt fra modeller som A, B og C-Klasse til CLA-modeller, hvilket giver din virksomhed god mulighed for at finde en model, der passer til jeres behov og er inden for den rigtige prisramme i forhold til det budget, der er afsat til leasing af biler.

Flere typer af leasing

Fleggaard Leasing tilbyder flere af de populære leasingformer, såsom erhvervsleasing, flexleasing og privatleasing, der alle har hver sine fordele, alt efter det behov der er hos kunden. Fælles for dem alle er dog den store sikkerhed, du får med leasing af bil. Ved alle former for leasing medfølger nemlig en serviceaftale, der gør, at I ikke skal bekymre jer om dyre værkstedsregninger i hele leasingperioden, samtidig med at I nemt kan skifte til en anden bil, når leasingperioden udløber. Derfor er I selv med til at bestemme, hvor ofte bilerne skal udskiftes, hvad enten det er af lyst til en ny bil, eller om det er af behov for mere eller mindre plads i bilen.

Seneste indlæg