posh | people

Populære planter til stuen

Sponsoreret

Grønne planter et blevet et stort hit i boligindretningen, da de både tilfører farve og liv i hjemmet. Planter kan bruges i alle hjemmets rum, og det kan være svært at finde ud af, hvilke typer der skal ind i hjemmet, og hvilke nogle der er de mest trendy her og nu.

 

Begynderplanten

Monstera planten er en dekorativ plante, der med sine store indskårne og hullede blade vil pynte i ethvert hjem. Selvom den starter ud med at være en potteplante, kan stueplanten blive helt op til 2,5 meter høj, ligesom bladene kan blive store og brede.

Monstera er en af de nemmeste planter at passe, så er du nybegynder indenfor grønne planter, er det lige en plante for dig.

 

En ugentlig vanding er nok

En af tidens mest hotte planter er Pilea – også kaldet for pengetræ. En Pilea vokser hurtigt og behøver kun at blive vandet en gang om ugen. Faktisk vokser den så hurtigt, at selv en lille stikling kan blive til en stor plante indenfor kort tid. Så inden du ved af det, står du med en stor flot plante og adskillige stiklinger.

 

Planten der passer sig selv

Kaktussen er, med sit skulpturelle udtryk, skabt til ethvert skandinavisk hjem. Planten er kendt for ikke at kræve særlig meget pleje, og så er det okay at glemme at vande den. Kaktusser er især gode til dig, der er meget på farten, og ikke altid husker at vande dine planter og dine blomster.

 

Perler på en snor

Er du på udkig efter en helt særlig og dekorativ plante, så skal du kigge nærmere på Senecio Herreanus. Planten går også under navnet ”perler på en snor” på grund af de lange snore med cirkelformede blade. Hænger du planten i en hang grow i loftet, vil den virkelig skabe blikfang i rummet.

Seneste indlæg