posh | people

Sådan kan oversvømmelser undgås

Sponsoreret

Ved en overpumpning, vil der typisk blive pumpet urent vand fra et sted til et andet. Overpumpning kan derfor ske flere forskellige steder, for eksempel ved en havn eller brobygning, men også andre steder, for eksempel ved kanaler eller søer. 

 

Har du brug for overpumpning, bør du udelukkende tage kontakt til et firma, der har den nødvendige ekspertise til at udføre opgaven. Udover at fjerne det uønskede vand et givent sted, er det vigtigt at der også tages alle de rette sikkerhedsregler, så stedet hvor der arbejdes, afspærres forsvarligt. Vælger du et firma som RH Pumper, kan du altid være sikker på at sikkerheden er i top. 

 

Vil du vide mere omkring overpumpning, bør du kontakte RH Pumper allerede i dag. Her finder du et personale, der både er uddannet, men også certificeret i at udføre et arbejde med overpumpning. 

 

Mindre støjgener

Hos rhpumper.com bruger de udelukkende elektriske selvansugende spildevandspumper, hvilket er med til at gøre jobbet langt billigere end tidligere, hvor de brugte selvansugende motorpumper. De elektriske spildevandspumper, betyder samtidigt at selve arbejdet med overpumpning, også foregår med meget mindre støjgener end tidligere. 

 

Hos rhpumper.com kan du:

 

  • Forvente en hurtig udrykning
  • En komplet levering med slanger, ramper mm. 
  • Overvågning samt døgnvagt
  • Højvandsalarm via sms
  • Afhentning af udstyr, når udpumpningen er fuldført

 

Står du overfor en opgave der kræver overpumpning, så kontakt rhpumper.com allerede i dag. På den måde kan du få det bedst mulige udgangspunkt, på en god løsning af din opgave. 

 

Seneste indlæg