posh | people

Skal du have opgraderet værkstedet eller garagen?

Sponsoreret

Går du og drømmer om forbedringer i garagen eller i værkstedet? AJ Engros har et bredt udvalg af trækspil, der kan gøre alt det hårde arbejde lidt nemmere.

Et trækspil kan både bruges i private og professionelle sammenhænge, hvis ellers kvaliteten er i top. Og det er den hos AJ Engros. Her finder du et bredt udvalg af trækspil til både private og professionelle og til overkommelige priser.

Et trækspil har mange muligheder for anvendelse, da den kan løse mange forskellige opgaver. Alt efter hvad dine ønsker og krav er, kan et manuelt trækspil dække de fleste behov. Der er dog også nogle situationer, hvor man kan få brug for at elektrisk trækspil, som man styrer med en fjernbetjening, hvor man blandt andet kan justere hastigheden på trækket. Du kan også finde trækspil, der har en meget stor trækkraft, der eksempelvis er meget anvendelige på firhjulstrækkere, større trailere og autotrailere, samtidig med at du selvfølgelig også kan finde mindre trækspil.

Hvis du vil vide mere om de enkelte trækspil, så kan du læse meget mere hos AJ Engros, hvor du kan læse mere om de forskellige trækspil ved at klikke på det produkt, du er interesseret i. Du kan blandt andet finde et Runva trækspil, der er et pålideligt udført elektrisk trækspil med selvlåsende gear. Dette trækspil har reduktionsgear i fuld stål og er velegnet til eksempelvis bådtrailere og ATV’er. Trækspillet har en kontrolboks med ekstra tænd/sluk og fjernbetjening med 2,50 mtr. kabel samt trådløs fjernbetjening. Trækspillet kan frikobles, når stålwiren trækkes ud. Køb trækspil hos AJ Engros.

Seneste indlæg