posh | people

Stress af fredag aften med et godt glas vin

Sponsoreret

Oplever du også, at hverdagens tumult sidder i kroppen fredag aften, selvom du har fri fra arbejde og en rolig weekend forude?

Det kan være svært, at lægge alle ens opgaver og stress på hylden, når du endelig har fri. Nogle gange kræver det lidt hjælp at få afstresset kroppen for at du kan slappe af – for det skal du en gang imellem.

Du kan sagtens være det bekendt at tage et godt glas vin, for at slappe lidt af på sofaen fredag aften. Det bedste ved vin er, at det smager himmelsk, særligt hvis du forkæler dig selv med en god flaske Chardonnay. Samtidig virker de søde dråber muskelafslappende, og lader dig lettere slappe af.

Alt dit tankemylder vil med høj sandsynlighed forsvinde, når du har et godt glas vin i hånden. Med det samme bliver du nødt til at være i nuet, for at kunne smage og opleve det gode glas, og det tillader dig, at lægge job, bekymringer og kommende aftaler bag dig – for en stund.

Ét glas vin om dagen er sundt

Du har sikkert før hørt dine forældre sige, at et enkelt glas vin faktisk er sundt for dig. Måske har du troet, at det bare var noget de sagde, for at have en undskyldning til at drikke vin til maden ved middagsbordet i hverdagen – men den er faktisk god nok!

Vinen er høj på antioxidanter, og er derfor godt for både hjerte og hjerne. Faktisk virker vin også sådan, at man får en bedre hukommelse.

Så hvis du manglede flere gode grunde til at snuppe et glas dejlig Chardonnay en fredag aften, har du vist fået alle de gode grunde der er, lige her! Og tag så afsted, og køb en flaske til din fredag.

Seneste indlæg