posh | people

Udnyt fordelene ved flexleasing

Sponsoreret

Flexleasing er til dig som gerne vil have fed bil, samtidig med at du sparer en del penge. Her er der nemlig mulighed for at betale bilen registreringsafgift i rater, i stedet for det fulde beløb på en gang. Flexleasing betyder altså, at du sagtens kan få råd til din drømmebil, for modsat det traditionelle bilkøb, hvor det er et krav at du selv skal finansiere den fulde afgift, så får du i stedet mulighed for at betale bilens afgift i forskellige rater. 

 

Hvad er flexleasing?

Ved at flexlease en bil, skal du betale bilens afgift løbende gennem din leasingperiode, hvilket kan se således ud hos focusflex.dk:

 

Registreringsafgiften for biler under 36 måneder: (% af den totale afgift)

0-3 måneder = 2% af afgiften månedligt.

3-36 måneder = 1% af afgiften månedligt.

 

Registreringsafgift for biler over 36 måneder: (% af den totale afgift)

Mere end 36 måneder = 0,5% af afgiften månedligt

 

Værd at vide inden du flexleaser

Når der er taler om biler og når du vælger at flexlease, er det også vigtigt at vide lidt om bilens restværdi. Der vil nemlig altid være en restværdi når du vælger at lease, og denne fastsættes ud fra bilens markedsværdi, når din leasingperiode udløber. Herefter er det også dig, der pålægges ansvaret om at få bilen solgt videre til en tredjepart. 

 

Kom godt i gang

Kunne du godt tænke dig at flexlease en bil hos focusflex.dk, så handler det egentlig bare om at komme i gang. Det første du skal gøre er at finde den bil du gerne vil lease, herefter vil du modtage et tilbud på en leasingaftale, som du efterfølgende skal godkende. Når du har underskrevet aftalen, og når du har indbetalt den første ydelse, sørger flexfocus.dk for alt det praktiske, inden de leverer din nye bil til dig. 

Seneste indlæg